Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Plasturi Medrull
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1.Medrull Sensitive non-woven: Plasture adeziv din materiale neţesute subţiri, pentru piele foarte sensibilă. Banda plasturelui este realizată din material plăcut pentru piele. Compoziţia: 100% poliester neţesut. Compresa absorbantă cu o capacitate înaltă de absorbţie, este realizată din vâscoză şi polipropilenă. Se foloseşte pentru protejarea părţilor accidentate ale pielii. A se utiliza pentru răni şi zgârieturi uşoare (potrivit pentru coate, genuchi şi încheieturi).
2.Medrull Aloe Vera soothing effect: Plasture adeziv comod, impermeabil la apă, pentru piele sensibilă. Se foloseşte pentru protejarea părţilor accidentate ale pielii. A se utiliza pentru răni şi zgârieturi uşoare. Plasturele este realizat din materiale polimerice tridimensinale perforate. Compresa absorbantă, cu o capacitate înaltă de absorbtie, este realizată din vâscoză şi polipropilenă impregnată cu extract de aloe vera (1.5%). Aloe Vera - extract vegetal cu capacităţi calmante, relaxante şi hidratante, ce ajută la procesul de regenerare al pielii şi îmbunătăţeşte procesul natural de vindecare. A nu se administra în cazul alergiei la plante.
3.Medrull Extra Care antiseptic: Plasture adeziv comod, impermeabil la apă şi murdărie, cu compresă antiseptică. Realizat din materiale polimerice perforate. Compresa absorbantă cu o capacitate înaltă de absorbţie este efectuată din vâscoză şi polipropilenă, impregnată cu clorură de cetil-pyridinium (0.15%). Pentru protejarea leziunilor pielii. Efectuat din materiale placute pentru piele. A se utiliza pentru răni şi zgârieturi uşoare.
- Elastic. Permeabil la aer;
- Filtru adiacent, ce nu permite dezlipirea;
- Bandă de protecţie din materiale polimerice, perforată;
- Hipoalergic;
- Compresă cu capacitate înaltă de absorbţie şi funcţie antibacterială.
4.Medrull Aqua Resist universal: Plasture adeziv comod, pentru protejarea leziunilor pielii, pentru piele sensibilă. Impermeabil la apă şi murdărie. A se administra pentru răni şi zgârieturi uşoare.
- Filtru adiacent, ce nu permite dezlipirea;
- Bandă de protecţie din materiale polimerice, perforată;
- Elastic. Permeabil la aer;
- Hipoalergic.
5.Medrull Natural Care textile: Plasture adeziv hipoalergic. Banda plasturelui este realizată din material textil, placut pentru piele. Compozitia: (65%) bumbac, (35%) poliamida. Compresa absorbantă cu o capacitate înaltă de absorbţie este efctuată din vâscoză şi polipropilenă. Pentru protejarea părţilor accidentate ale pielii. A se administra pentru răni şi zgârieturi uşoare (potrivit pentru coate, genuchi şi încheieturi).
6.Perfect Care transparent: Plasture adeziv transparent, invizibil, impermeabil la apă şi murdărie. Pentru protejarea părţilor accidentate ale pielii. Realizat din material polimeric elastic şi transparent. Compresa absorbantă cu o capacitate înaltă de absorbţie este efectuată din vâscoză cu adăugarea polipropilenei şi conţine un filtu adiacent, ce nu se exfoliază. Hipoalergenic. A se administra pentru răni şi zgârieturi uşoare.
7.Express Care fast opening: Plasture adeziv comod, impermeabil la apă şi murdarie, cu sistem rapid de deschidere. Compresa absorbantă cu o capacitate înaltă de absorbţie este efectuată din vâscoză cu adăugarea polipropilenei. Pentru protejarea părţilor lezate ale pielii. A se administra pentru răni şi zgârieturi uşoare.
- Filtru adiacent, ce nu permite dezlipirea;
- Bandă de protecţie din materiale polimerice, perforată;
- Compresă cu capacitate înaltă de absorbţie;
- Elastic. Permeabil la aer;
- Hipoalergic.
Din Gura in Gura